U bent hier: Home » Bedrijf

Bedrijf

Over D2D

D2D, een afkorting voor 'Design 2 Development' en 'Development 2 Design', werd opgericht in 2003 met als doel 'development' en 'design' zo veel mogelijk op elkaar af te stemmen.

Enkele jaren geleden was het niet evident om een webproject af te leveren dat zowel visueel aantrekkelijk was als technisch perfect. De opkomst van Flash zorgde ervoor dat er steeds meer leuke websites actief zijn. Maar toch is er vaak nog een plugin nodig die niet voor iedereen beschikbaar is.

Daarom werken we bij D2D altijd in pure html. Deze werkwijze laat ons toe om op zo veel mogelijk platformen (zowel operating systems als browsers) beschikbaar te zijn, waardoor we uw site een uniforme look-and-feel kunnen aanmeten, en een vlotte werking kunnen garanderen.

Maar een vlotte en snelle webstek hebben, is niet meer voldoende. De doorsnee surfer wordt alsmaar kritischer. Het is dan ook belangrijk dat uw webontwikkelaar met u meedenkt. Bij D2D is deze dienst een onmisbaar onderdeel van het basispakket.

In samenwerking met onze klanten vertrekken we vanuit uw bedrijfscultuur om uw product, dienstenpakket en productieproces te analyseren. Indien nodig, onderzoeken we daarbij ook de activiteiten van uw concurrenten. Na een grondige analyse kan D2D dan optreden als sturende partij in het ontwikkelinsproces.

De resultaten zijn een gegronde basis om uw webstek om te toveren tot een handige tool voor de bezoekers, zodat uw site functioneel kan zijn en zichzelf verkoopt.

Ook interpretatie van statistieken, aanreiken van tips en tricks en het up-2-date houden van webprojecten behoren tot ons vast dienstenpakket.

Bij D2D streven we ten allen tijde een optimale return on investment na voor alle partijen.

En hoewel het webaspect de kernactiviteit van D2D is, bieden we ook een aantal extra diensten aan. Zo kan u een beroep doen op onze uitgebreide grafische vakkennis om uw marketing materiaal een unieke uitstraling mee te geven. We helpen niet alleen bij lay-out, maar kunnen, via één van onze partners, ook voor het drukwerk zelf zorgen. Daarnaast hebben we een ook een afdeling "IT en services". Zowel het D2D team als onze partners/freelancers hebben een stevige theoretische basis, die constant geupdatet wordt via allerhande bijscholingen. D2D kan bogen op jarenlange pc-ervaring met eigen testservers. U kan dan ook altijd een beroep doen op onze hardware- en netwerkkennis. Hostingpakketten besteden we uit aan professionele firma’s, maar we begeleiden u graag in uw keuze voor de gepaste technologie en hosting.

Vragen? Meer informatie? Neem hieronder een kijkje om te zien wie uw vragen het beste kan beantwoorden!

Ons Team

 • Dimitri Van Malderen

  Dimi is de sturende en coördinerende kracht binnen D2D. Met een opleiding in marketing & commerciële communicatie is hij het commerciële gezicht van D2D. Administratie, planning & offertes kennen geen genade bij deze duvel-doet-al.

  En aangezien hij samen met David webontwikkeling studeerde, heeft hij ook een adviserende (en soms zelfs uitvoerende) functie binnen het bedrijf.

  Deze energieke duizendpoot maakt tijdens vrije momenten graag de "routes nationales" onveilig met zijn motorfiets. U weze gewaarschuwd!

  Contacteer Dimitri Download vcard

Kantoor D2D bvba
 • D2D bvba
 • Wanzelesteenweg 31 - B 9260 SERSKAMP
 • N 50° 59' 02" O 03° 56' 05"
 • info@d2d.be
 • T +32 (0)9 261 57 30   F +32 (0)9 261 57 29
 • BE 0864.806.270
 • ING: IBAN: BE85 3930 3172 0406 // BIC: BBRUBEBB
01 juli 2013

Visueel = actueel

De opkomst van de computer en internet heeft ervoor gezorgd dat u op andere manieren contact heeft met uw klanten. Dankzij technologische ontwikkelingen wordt het surfen steeds... lees verder »

Meer berichten in het archief »
Terug naar boven