Home » Diensten » Web » Cms

Cms

Een CMS, contentmanagementsysteem of content-beheersysteem is softwaretoepassing onder de vorm van een webapplicatie, die het mogelijk maakt om eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op (delen) van de website te kunnen publiceren (contentmanagement).

Een functionaliteit van een CMS is dat gegevens zonder lay-out (als platte tekst) kunnen worden ingevoerd, terwijl de gegevens worden gepresenteerd aan bezoekers met een lay-out door toepassing van sjablonen.

De CMS is vooral van belang voor websites waarvan de inhoud regelmatig aanpassing behoeft. De inhoud in een vaste lay-out wordt gepresenteerd aan de bezoeker en aan de eigenaar van de site die er zelf wenst aan te werken.

D2D implementeert bekende CMS-systemen zoals Drupal, Joomla!, Mambo en Typo3 op vraag van de klant maar levert ook een eigen ontwikkeling. Deze D2DCMS wil vooral dummy-proof zijn en de nieuwste functionaliteiten aanbieden zonder lange leercurve voor de gebruiker.

Theoretisch is het mogelijk om een volledige website (inclusief navigatie en lay-out) via CMS te beheren. In de praktijk komt het erop aan een goede keuze te maken tussen wat men zelf wilt onderhouden en wat met beter overlaat aan de professional!

Hostingpakket GREEN pro plus

Hostingpakket  GREEN  pro plus
Webruimte: 1000Mb
Mailboxen: 25
Database MySQL: 5
Verkeer: 10Gb/Maand
€247.98/jaar excl btw

Hostingpakket ORANGE pro

Hostingpakket  ORANGE  pro
Webruimte: 300Mb
Mailboxen: 10
Database MySQL: 2
Verkeer: 5Gb/Maand
€140.49/jaar excl btw

Hostingpakket BLUE basic

Hostingpakket  BLUE  basic
Webruimte: 100Mb
Mailboxen: 5
Database MySQL: 1
Verkeer: 3Gb/Maand
€82.64/jaar excl btw

Hostingpakket RED starter

Hostingpakket  RED  starter
Webruimte: 50Mb
Mailboxen: 1
Database MySQL: 0
Verkeer: 1Gb/Maand
€41.31/jaar excl btw
Terug naar boven