Home » Diensten » Web » Design

Design

D2D staat erop om elke website te voorzien van een unieke look-and-feel. Uw website is immers steeds vaker uw visitekaartje waardoor de eerste indruk erg belangrijk is. Het laatste wat u dan wil is dat uw website een doorslag, of (erger) een copy van een andere site is.

Om deze eerste indruk zo positief mogelijk te maken onstaat het creatief concept pas na onderzoek naar uw product, dienst, bedrijfscultuur, productieproces, concurrenten, ... Deze info wordt naadloos geïntegreerd in het ontwikkelingsproces.

Achteraf kunnen interpretatie van statistieken, reacties van klanten, nieuwe technologiën aanleiding geven tot bijsturing van het ontwerp.

Desgewenst (en indien het budget voorhanden is) kan het ontwerp naar een hoger niveau gebracht worden met behulp van kwaliteitsfotografie, illustraties en film. Hiervoor trekt D2D de digitale kaart. Voor uitgebreide fotosessies wordt een samengewerkt met beroepsfotografen, voor grafische hoogstandjes wordt beroep gedaan op Dirk Heffinck en Gert Van Kerckhove. Voor mooi camerawerk en montage rekenen we op de diensten van freelance regisseur Diederd Esseldeurs.

Hostingpakket GREEN pro plus

Hostingpakket  GREEN  pro plus
Webruimte: 1000Mb
Mailboxen: 25
Database MySQL: 5
Verkeer: 10Gb/Maand
€247.98/jaar excl btw

Hostingpakket ORANGE pro

Hostingpakket  ORANGE  pro
Webruimte: 300Mb
Mailboxen: 10
Database MySQL: 2
Verkeer: 5Gb/Maand
€140.49/jaar excl btw

Hostingpakket BLUE basic

Hostingpakket  BLUE  basic
Webruimte: 100Mb
Mailboxen: 5
Database MySQL: 1
Verkeer: 3Gb/Maand
€82.64/jaar excl btw

Hostingpakket RED starter

Hostingpakket  RED  starter
Webruimte: 50Mb
Mailboxen: 1
Database MySQL: 0
Verkeer: 1Gb/Maand
€41.31/jaar excl btw
Terug naar boven